Την προηγούμενη αγωνιστική Νίκη και Α.Ο. Σημάντρων διασταύρωναν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της 23ής αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία θα έκρινε πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων. Όπως είναι γνωστό ο διαιτητής του αγώνα με δική του (;) ευθύνη δεν ξεκίνησε το παιχνίδι με δικαιολογία τον κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που ναι μεν δεν ήταν καλός όμως σίγουρα έχει παιχτεί ποδόσφαιρο και σε πολύ χειρότερες συνθήκες.

 Οι άνθρωποι της ομάδας αφού διατύπωσαν την διαφωνία τους τόσο στους αντιπάλους, οι οποίοι δεν έδειξαν να επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα, όσο και στο διαιτητικό τρίο έλπιζαν σε μια δίκαιη μεταχείριση από την πλευρά της Ένωσης όσον αφορά τον εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Νίκη, ανάμεσα στα δύο ντέρμπι με Σήμαντρα και Μουδανιά, είχε ρεπό και οι ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να προετοιμαστούν καλύτερα για τα δύο αυτά παιχνίδια αλλά και να εκτίσουν πιθανές τιμωρίες από το πρώτο χρονικά παιχνίδι στο ρεπό τους.

Η Ένωση λοιπόν παίρνοντας μια απίθανη απόφαση όρισε το αναβληθέν παιχνίδι για τις 18/3, τρεις μέρες μετά το παιχνίδι της Νίκης με τον Π.Ο.Μ. και μετά από μια αγωνιστική που ο Α.Ο. Σημάντρων θα έχει κάνει το ρεπό του και θα είναι σαφώς πιο ξεκούραστος. Αυτός ο ορισμός  λοιπόν εκτός του ότι είναι πέρα για πέρα άδικος δείχνει και μια, ελπίζουμε όχι εσκεμμένη, μεροληψία ενάντια στην ισονομία και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση η Νίκη είναι ενάντια στην αναβολή αγώνων, εκτός περιπτώσεων που αντικειμενικά αυτό κρίνεται απαραίτητο, και διαφωνεί με τον ορισμό αγώνων σε καθημερινές καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες και μόνο εύκολο δεν είναι να αφήνουν δουλειές για να βρεθούν μεσημεριανές ώρες στα γήπεδα. Εκτός αυτού το κόστος της αναβολής των αγώνων το επωμίζονται οι διοικήσεις και δυστυχώς ο λιγοστός κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια δεν μπορεί να βρεθεί στα γήπεδα μεσοβδόμαδα σε ώρες εργασίας. Ελπίζουμε στο μέλλον η ένωση να διακρίνει την ανάγκη να διευκολυνθούν αθλητές και φίλαθλοι και να τοποθετηθεί υπέρ της προάσπισης του αθλήματος με πράξεις και αποφάσεις δίκαιες με κύριο μέλημα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.