Επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Βούλγαρη, μετά από τα δύο νικηφόρα φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου απέναντι σε Όλυνθο και Παλαιόχωρα. Ο προπονητής είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφιριστές του ρόστερ ώστε να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς η διακοπή των δραστηριοτήτων και η μετάθεση των αγώνων, πρωταθλήματος αλλα και κυπέλλου, έβαλε τέλος στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδς για περίπου 15 ημέρες.

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο φιλικά, ένα μέτριο έως κακό το Σάβαβτο και ένα πολύ καλό την Κυριακή,  είναι δείγμα τις χαλαρότητας των τελευταίων ημερών. Παρ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν πως από σήμερα η ομάδα οφείλει να συγκεντρωθεί στο Κυριακάτικο ματς απέναντι στο Στρατώνι ώστε να εμφανιστεί πανέτοιμη προκειμένου να διεκδικήσει ακόμη μία νίκη. Απέναντί της θα βρει έναν εκ των πρωτοπόρων που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών (3) στο πρωτάθλημα ενώ δεν έχει ακόμη δεχθεί τέρμα, παρά μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλικράτεια για το κύπελλο. Τα στοιχεία αυτά αναδεικνύουν και τη δυσκολία του αγώνα.

Οι πράσινοι ελπίζουν στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου να καταφέρουν να επιβάλουν το παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τρίποντο που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής με την κορυφή και θα δώσει ψυχολογία εν όψη της συνέχειας.

Τα στατιστικά των μονομάχων της Κυριακής:

hth me stratwni

και η αναγγελία του αγώνα:

afisa me stratwni

Τα σχόλια είναι κλειστά.