Αύριο το μεσημέρι στις 15:00, στα πλαίσια της 8ής αγωνιστικής της Α” κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, οι πράσινοι του κ. Γ.Βούλγαρη αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ο. Σημάντρων σε ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι καθώς τις δύο ομάδες δεν χωρίζουν παρά μόνο λίγα χιλιόμετρα.

 Αυτή μάλλον είναι και η πιο δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τη Νίκη με βάση τα χαρακτηριστικά αλλά και τους μέχρι τώρα αριθμούς του πρωταθλήματος που για τον αντίπαλο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακοί. Ειδικά αν υπολογίσουμε πως πρόκειται για μια ομάδα που ανέβηκε φέτος  στην κατηγορία.

Παρ” όλα αυτά κάθε άλλο σαν νεοφώτιστη μπορεί να πει κανείς πως συμπεριφέρεται η ομάδα του κ. Γ.Κουτρουμάνη η οποία έχει την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ σε 6 αγώνες, την καλύτερη άμυνα με μόλις 1 γκολ παθητικό και το απόλυτο των βαθμών καθώς δεν έχει ούτε ισοπαλία στην μέχρι τώρα πορεία της. Εκτός αυτού τα Σήμαντρα στις τελευταίες 31 αναμετρήσεις (25 περσινές  και 6 φετινές) έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα και έχει το εκπληκτικό αριθμό των 30(!!) νικών.

Στο στρατόπεδο των πρασίνων λοιπόν όλοι γνωρίζουν πως ο αυριανός αγώνας θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αλλά και για την ομάδα συνολικά. Η πίστη στις ικανότητες της ομάδας είναι δεδομένη και η δουλειά παιχτών και προπονητή έχει φανεί και έχει συνδυαστεί τις περισσότερες φορές τόσο με καλό ποδόσφαιρο όσο και με αποτελέσματα, πράγμα που ικανοποιεί απόλυτα διοίκηση και το φίλαθλο κοινό του Πολυγύρου.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα, ο στόχος της Νίκης είναι να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται με αγωνιστική πειθαρχεία και συγκέντρωση από την αρχή και για 90 λεπτά προκειμένου να καταφέρει ότι δεν κατάφερε καμία ομάδα για φέτος απέναντι στον Α.Ο.Σ. Σημαντικό ρόλο στο αυριανό παιχνίδι θα παίξουν σίγουρα και οι προσωπικές μονομαχίες, ένας τομέας στον οποίο η Νίκη θα πρέπει να δείξει συνέπεια και διάθεση ώστε να καταφέρει να έχει τον πρώτο λόγο.

Στα καθαρά αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών για τον κ.Βούλγαρη καθώς ο Α.Χλιάπας εξέτησε την ποινή της μία αγωνιστικής μετά την αποβολή του στα Μουδανιά και τέθηκε ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος οι άνθρωποι της Νίκης ευελπιστούν πως στο πλευρό των ποδοσφαιριστών θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, όπως στον αγώνα κυπέλλου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παιδιών για ακόμη μία επιτυχία.

Θυμηθείτε τον τελευταίο (φιλικό) αγώνα μεταξύ των δύο αυριανών αντιπάλων:

-
23 Αυγούστου 2014
Σκορ: 2 - 0

Έκθεση Αγώνα

Το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο «Γεράσιμος Χάνος» οι ποδοσφαιριστές του κ. Βούλγαρη δεν κατάφεραν να δείξουν καλό πρόσωπο κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα απόδοσης φάνηκαν κουρασμένοι και κατάφεραν να απειλήσουν ελάχιστες φορές την αντίπαλη εστία.

Δεν ήταν μόνο όμως ότι οι πράσινοι δεν έφταναν εύκολα στα αντίπαλα καρέ αλλά και η εν γένει παρουσία της ομάδας που δεν κατάφερε να βγάλει συνεργασίες αλλά ούτε και να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου. Επίσης σε επίπεδο τακτικής τόσο αμυντικής όσο και επιθετικής φάνηκαν αδυναμίες και λάθη και θα χρειαστεί πολύ δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν μπαίνοντας σε λίγο καιρό στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο προπονητής σε ακόμη ένα παιχνίδι δοκίμασε διαφορετικά σχήματα αλλά και νέες θέσεις σε  έναν-δύο ποδοσφαιριστές και είχε την ατυχία να δει τον Ασλανίδη να αποχωρεί τραυματίας πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Από τους πράσινους ξεχώρισε ο Κακούρος που προσπάθησε πολύ να δημιουργήσει καταστάσεις και να βγάλει τη Νίκη μπροστά ήταν κινητικός και με δικό του σουτ στο κάθετο δοκάρι θα μπορούσε να είχε βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ σε μια από τις ελάχιστες φάσεις για τη Νίκη. Η αντίπαλη ομάδα τελικά επικράτησε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αφού κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της ομάδας μας αλλά και την εμπειρία των δικών της ποδοσφαιριστών.

niki-simantra filiko2 niki-simantra filiko3 niki-simantra filiko

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα πατώντας εδώ

Εντεκάδα

Σεβαστάς Στέφανος
Γιουβανάκης Μιχάλης
Καραγκιοζίδης Χρήστος
Χλιάπας Αλέξανδρος
Δημούδης Βασίλης
Ζούνης Κυριάκος
Ασλανίδης Γιώργος
Βούλγαρης Γιώργος
Κακούρος Γιώργος
Μουστακέας Ιωάννης
Κυριαφίνης Γιάννης

Αλλαγές

Τσεπάνης ΔημήτρηςΑλλαγή
21. Βασιλάκης ΔημήτρηςΑλλαγή
Λιόλιος ΔημήτρηςΑλλαγή
Κουτρένης ΝίκοςΑλλαγή
Τσιότρας ΑντώνηςΑλλαγή

Τα σχόλια είναι κλειστά.