Ένα καλό σερί τρέχει για την ομάδα του Παντελή Κοντούτσικου στα 4 τελευταία παιχνίδια με 3 νίκες και 1 ισοπαλία, με τους ποδοσφαιριστές μας να βρίσκουν ρυθμό και  η επιθετική παραγωγή της ομάδας να παίρνει μπροστά πετυχαίνοντας 15 γκόλ με μόλις 3 παθητικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα προηγούμενα 9 παιχνίδια η ομάδα είχε 11 τέρματα με τα τρία στον αγώνα με την Άφυτο να είναι στα χαρτιά.

Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να δουν την ομάδα να συνεχίζει σ αυτό το ρυθμό και περιμένουν να κλείσει η χρονιά και ο πρώτος γύρος στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια με Ν. Πλάγια και Κρήνη με το απόλυτο των βαθμών.

Αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (15:00) η ομάδα μας φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες με έναν αντίπαλο που την προηγούμενη σεζόν κέρδισε εντός-εκτός με 3-0 (3/4/13) και 2-4 (2/12/12) αντίστοιχα. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για το παιχνίδι, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του και ο Σαρλής. Διαιτητές του αγώνα οι ΣΕΡΕΤΗΣ – ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ – ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ.

Θυμηθείτε τα 2 περσινά παιχνίδια στα παρακάτω link

Αποτελέσματα

Date Εντός Εκτός Αποτελέσματα
2 Δεκεμβρίου 2012 Ν. Διαγόρας Ν. Πλαγίων Νίκη Πολυγύρου 2 - 4
Δες όλα τα αποτελέσματα

Αποτελέσματα

Date Εντός Εκτός Αποτελέσματα
3 Απριλίου 2013 Νίκη Πολυγύρου Ν. Διαγόρας Ν. Πλαγίων 3 - 0
Δες όλα τα αποτελέσματα

Τα σχόλια είναι κλειστά.