Την Κυριακή 22/9 η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας κλείνει ένα μήνα λειτουργίας. Μέσα σ αυτές τις 30 ημερολογιακές ημέρες το site κατάφερε να έχει καθημερινές ενημερώσεις για τα νέα της ομάδας,αγωνιστικά και μη, αλλά και να εμπλουτίσει το αρχειακό υλικό ξεκινώντας με τα περσινά αποτελέσματα με αναλυτική παρουσίαση κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η προσπάθειά μας αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το φίλαθλο κοινό της Χαλκιδικής και όχι μόνο καθώς οι προβολές της σελίδας ξεπέρασαν τις 10.000 και μάλιστα κυριολεκτικά από κάθε γωνιά της γης. Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η αρχή έγινε σε περίοδο διακοπών χωρίς αγωνιστική δράση.

Στην προσπάθεια για εξέλιξη και καλύτερη λειτουργία, η ιστοσελίδα θα είναι σε θέση σε λίγες ημέρες (πιθανότατα από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι) να μεταδίδει μέσω live Blog την εξέλιξη των περισσοτέρων αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες να παρακολουθούν τα παιχνίδια έστω και από απόσταση. Επίσης στα άμεσα σχέδια  της σελίδας είναι να παρουσιάσει έναν έναν ξεχωριστά όλους τους φετινούς πρωταγωνιστές της ομάδας,μέσα από συνεντεύξεις και διάφορα άλλα θέματα. Τέλος η προσπάθεια να έρθουν στην επιφάνεια αποτελέσματα, γεγονότα και φωτογραφικό υλικό του πρόσφατου και όχι μόνο παρελθόντος παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την πορεία της ομάδας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, θα είναι καθημερινή.

Όλα όσα, αριθμητικά και όχι μόνο, έχει πετύχει η σελίδα φυσικά δεν θα ήταν πραγματικότητα αν δεν υπήρχε η μεγάλη στήριξη των φιλάθλων μας και των αναγνωστών-επισκεπτών που δίνουν ώθηση στο νέα αυτή προσπάθεια του Δ.Σ. της Νίκης να πρωτοπορήσει για ακόμη μία φορά στα αθλητικά δρώμενα του νομού. Τέλος όλοι όσοι απαρτίζουν το φετινό συμβούλιο της ομάδας νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν και τους χορηγούς της ομάδας και όσους στήριξαν οικονομικά τη νέα αυτή πρόκληση στην οικογένεια της Νίκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.