Παίχτες της Νίκης είναι εδώ και λίγη ώρα ο Γιώργος Ασλανίδης (δεξιά) και ο Γιώργος Αγγελής (αριστερά) καθώς ολοκληρώθηκαν το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου οι μεταγραφές τους από Ηρακλή Ν. Φώκαιας και Ελπίς Βραστάμων αντίστοιχα. Μια συνάντηση (παρουσία του προπονητή) την προηγούμενη εβδομάδα με τον καθένα ξεχωριστά ήταν αρκετή ώστε η διοίκηση να συμφωνήσει σε όλα με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Ασλανίδης από τη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο αποτέλεσε Νο 1 επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Στο πρόσωπο του οι πράσινοι θέλουν να πιστεύουν πως θα βρουν τις λύσεις που εδώ και 2 σεζόν ψάχνουν στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας και πως τα χαρακτηριστικά του θα βοηθήσουν τον προπονητή να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο.

Ο Γ.Ασλανίδης είναι 29 χρονών και έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Άντερλεχτ, καθώς τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στο Βέλγιο. Έχοντας λοιπόν γερές βάσεις δεν γινόταν παρά να ξεχωρίσει στην μετέπειτα πορεία του στο χώρο. Από το 1996 που βρίσκεται στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στα Γρεβενά αρχικά και μετέπειτα σε ΑΕ Κρήνης, Πυρσό Γρεβενών (σε Δ” και Γ” Εθνική), Κοζάνη, Θύελλα Κρήνης και πέρυσι στον Ηρακλή Ν. Φώκαιας.

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης πλέον, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως το σκοράρισμα είναι ένα από τα κύρια προσόντα του σε επίπεδο αγωνιστικών χαρακτηριστικών όμως οι άνθρωποι της Νίκης διαπίστωσαν πως πρόκειται και για έναν πολύ καλό χαρακτήρα, κάτι που τα τελευταία χρόνια λαμβάνεται σοβαρά υπ” όψιν προκειμένου να διατηρηθεί το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια των πρασίνων.

Από την άλλη ο Γ. Αγγελής προέρχεται από την Ελπίδα Βραστάμων και ήταν ένας από τους συντελεστές της καλύτερης πορείας (6ή θέση) στην ιστορία της τοπικής ομάδας. Αποτελεί και αυτός κοινή επιλογή του προπονητή και της διοίκησης στο πλαίσιο του να αποκτήσει η ομάδα ξανά τοπικό χαρακτήρα και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στις ανάγκες της ομάδας τη χρονιά που μας έρχεται.

Μετά και από αυτές τις μεταγραφές απομένουν μια-δυο κινήσεις (με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη συζητήσεις-συμφωνίες και μόλις υπάρξουν τα απαραίτητα έγγραφα θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις) ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της Νίκης για τη σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβρη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.