Ο Daniel Nadales, αρχηγός της ισπανικής CD Cuarte, προκάλεσε σάλο αυτή την εβδομάδα μετά από μια  στημένη φάση όταν ανέβηκε στο κάθετο δοκάρι (!!!) για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Ο Ισπανός απεικονίζεται στη φώτο να χρησιμοποιεί μια περίεργη τακτική καθώς η ομάδα του αμυνόταν κατά τη διάρκεια της ήττας με σκορ  3-1 από την CD Teruel την Κυριακή.

Με τους συμπαίκτες του να δίνουν έμφαση σε πιο συμβατικές τακτικές άμυνας, ο Nadales σκαρφάλωσε μέχρι το «Γ» της εστίας για να βοηθήσει την ομάδα του να παίξει άμυνα σε μια κίνηση που έχει κάνει από τότε μεγάλη αίσθηση στο διαδίκτυο. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων κοιτούσαν εμβρόντητοι τον Nadales, αλλά ο διαιτητής δεν τον είδε και φυσικά δεν τον τιμώρησε, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.

«Ήταν ένα κόρνερ. Αμυνόμασταν και η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ ψηλά. Ο μόνος τρόπος να πηδήξω ψηλότερα ήταν να σκαρφαλώσω στο δοκάρι», είπε… απλά ο Ισπανός. Ο αμυντικός έκτοτε αποκαλείται   χαϊδευτικά «Koala» και παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι ότι δεν είχε προγραμματίσει να ανέβει στο δοκάρι και πως ήταν μια καθαρά αυθόρμητη απόφαση της στιγμής.

πηγή: independent.co.uk

Τα σχόλια είναι κλειστά.