Νίκη ACADEMY / AEK FC Development Network

Τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στον Πολύγυρο, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο κ.Σίσκος και ο κ.Παπαποστόλου, από το Δίκτυο Ακαδημιών της.

Με την προσδοκία μελλοντικής συνεργασίας σε επίπεδο τμημάτων υποδομής και την αναγνώριση της συστηματικής δουλειάς, της άψογης οργάνωσης και των κορυφαίων -επαγγελματικού επιπέδου- παροχών και εγκαταστάσεων της Νίκης, η επίσκεψη κινήθηκε σε εξαιρετικά επίπεδα!

Άλλη μια πολύ σημαντική επιβεβαίωση και επιβράβευση της προσπάθειας των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, καθώς η Νίκη αποτελεί τη μοναδική ομάδα στη Χαλκιδική που επέλεξε, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, να επισκεφθεί η ΑΕΚ, μέσω του Δικτύου της και να συζητήσει ένα ενδεχόμενο συνεργασίας!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιηγήθηκαν στα αποδυτήρια της ανδρικής ομάδας, στα αποδυτήρια των ακαδημιών, στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου, όπου γνώρισαν την μακρόχρονη ιστορία του, στο γραφείο προπονητή, στο γραφείο του Δ.Σ., στην αίθουσα Τύπου, στο αμφιθέατρο προβολών-ενημερώσεων, στην αίθουσα της σάουνας, στην αίθουσα φυσιοθεραπείας-αποκατάστασης, στην αίθουσα υλικοτεχνικού εξοπλισμού, στο γήπεδο 5×5 και στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Στο τέλος τους παρατέθηκε γεύμα από το Δ.Σ. σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα.

Χτίζουμε στο παρόν, με το βλέμμα στο μέλλον!

Τα σχόλια είναι κλειστά.