04.09.10
 
 
Η ώρα της Νίκης
Γενικές Επιλογές
Αρχική σελίδα
Τελευταία Νέα
Φωτογραφίες
Ενδιαφέροντα Links
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Νίκη Πολυγύρου
Ιστορία και διακρίσεις
Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου
Διοικητικό Συμβούλιο
Τεχνικό Επιτελείο
Ποδοσφαιριστές
Τερματοφύλακες
Αμυντικοί
Μεσοαμυντικοί
Μέσοι
Μεσοεπιθετικοί
Επιθετικοί
Παρουσίαση Αγώνων
Επίσημοι αγώνες
Φιλικοί αγώνες
Πρόγραμμα 2ου Ομίλου
Σκόρερς
Διαχείριση περιεχομένου
Είσοδος διαχειριστή
Είσοδος μέλους





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Στατιστικά
Μέλη: 42
Νέα: 333
Σύνδεσμοι: 15
Επισκέπτες: 780450
Επισκέπτες Online
Έχουμε 11 επισκέπτες online
Τελευταία Νέα
Επόμενος Αγώνας
 Η σεζόν τελείωσε. Μείνετε κοντά στο nikipoligirou.gr για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα της Νίκης.
Νίκη - ΠΑΣ Φλώρινας 3-0
Γράφει ο/η Παναγιώτης Παλαιοχωρινός   

Η Νίκη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών επικρατώντας με 3-0 επί του ΠΑΣ Φλώρινας.

Η γηπεδούχος είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει περισσότερο το σκορ απέναντι στην ελλιπή ομάδα της Φλώρινας που αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς. Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Παναγιωτόπουλος. Στο 17' μετά από πολιορκία της Νίκης στην περιοχή της Φλώρινας η μπάλα κατέληξε στον Πλατάκη που με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Νίκης. Ο ίδιος παίκτης στο 58' έκανε το τελικό 3-0 με εντυπωσιακό βολέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής.

Επόμενος αντίπαλος για την Νίκη θα είναι ο νικητής του αγώνα ΠΑΟΔ-Εδεσσαϊκός.

Νίκη: Δέλλιος, Αρχοντίδης, Ζυμάρας, Καλλιάκης, Στόικος (69' Αστεριάδης), Κάρτας, Τσεμπερίδης (73' Σάρρης Ν.), Τσιώνας, Πλατάκης Μ. (67' Κεφαλάς), Παναγιωτόπουλος, Στεργίδης
ΠΑΣ Φλώρινας: Ασλάνογλου, Πεντερίδης, Τάντσης, Γλούγτσης, Μάνος, Έλκας, Πλαγιάντης, Ιωαννίδης, Τουτσίδης, Τράικος, Λυμπερόπουλος
Image
Τελευταία ανανέωση ( 02.04.08 )
 
Το κύπελλο ερασιτεχνών
Γράφει ο/η Παναγιώτης Παλαιοχωρινός   

Την Τετάρτη 2 Απριλίου ξεκινάει το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας και η κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής Νίκη Πολυγύρου στο πρώτο της αγώνα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΣ Φλώρινας στις 16:30.

Οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα είναι οι:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάστακας  Γ., ΣΠΔ Θεσ/νίκης
ΒΟΗΘΟΣ: Δερμεντζόγλου  Γ., ΣΠΔ Θεσ/νίκης,
ΒΟΗΘΟΣ: Τανούλης  Χ., ΣΠΔ Θεσ/νίκης.

Οι ημερομηνίες των αγώνων του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας έως τον τελικό έχουν ως εξής:
1η αγωνιστική: 02-04-2008
2η αγωνιστική: 09-04-2008
3η αγωνιστική: 23-04-2008
4η αγωνιστική: 30-04-2008
5η αγωνιστική: 14-05-2008
6η αγωνιστική: 21-05-2008
7η αγωνιστική (τελικός): 31-05-2008.

Image

Τελευταία ανανέωση ( 31.03.08 )
 
Νίκη - Εδεσσαϊκός 3-0
Γράφει ο/η Παναγιώτης Παλαιοχωρινός   

Εύκολα και χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση η Νίκη υπέταξε την ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού με 3-0, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για άνοδο.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα καθόλη την διάρκεια, έκανε αρκετές ευκαιρίες όπως στο 6ο λεπτό που ο Καλλιάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα άλλα έχασε την μπάλα και δεν πρόλαβε να πλασάρει. Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό ο Ζυμαράς με διαγώνιο σουτ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 68' ο Στεργίδης είχε την ατυχία να δει την μπάλα να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οποιαδήποτε υποψία ισοπαλίας έσβησε Ο συνήθης ύποπτος Μάνθος Πλατάκης γράφοντας το 2-0 στο 70' με σουτ. Δύο λεπτά πριν από την λήξη ο Στεργίδης, μετά από ατομική προσπάθεια , πλάσαρε τον Πασχαλίδη στην κλειστή του γωνία κάνοντας το τελικό 3-0.

Νίκη: Δέλλιος. Πλατάκης Μ.(71' Κεφαλάς), Αρχοντίδης (66' Μιμίδης), Λουλάς, Στόικος, Καλλιάκης, Κάρτας, Ζυμαράς, Παναγιωτόπουλος (81' Πλατάκης Ε.), Στεργίδης, Σαρηγιαννίδης

Εδεσσαϊκός: Πασχαλίδης, Ουζούνης, Τσάβο, Γκαρακλίδης (36' Παπουλίδης), Φοροζίδης, Σταυρίδης, Λαφαζανίδης, Ιωαννίδης (65' Τσόρμπας), Πασχούλης, Τρύφωνος, Δημητριάδης (60' Κυφωνίδης)

Τελευταία ανανέωση ( 30.03.08 )
 
Η Νίκη Κυπελλούχος Χαλκιδικής
Γράφει ο/η Παναγιώτης Παλαιοχωρινός   
Η Νίκη Πολυγύρου στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος Χαλκιδικής, αφού κέρδισε εύκολα στον τελικό την ομάδα της Ακάνθου Ιερισσού με 4-0. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Παναγιωτόπουλος στο 20' μετά από 1-2 που έκανε με τον Πλατάκη. Στο 33' ο ίδιος παίκτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 2-0. Μία ακόμα έξοχη ομαδική προσπάθεια κατέληξε σε γκολ στο 44' με σκόρερ αυτήν τη φορά τον Στεργίδη μετά από ασίστ του Αρχοντίδη. Μετά το τρίτο γκολ το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Νίκη έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά μόνο μία είχε ευτυχή κατάληξη με τον Παναγιωτίδη στο 60' που με σουτ έκανε χατ-τρικ και έδωσε πανηγυρικό τόνο στον αγώνα.
Image
Τα παιδιά μας σηκώνουν το κύπελλο για 5η φορά! 
Τελευταία ανανέωση ( 27.03.08 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 21 22 23 24 25 26 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 190 - 198 από 228