Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, λένε, παύει να είναι σύμπτωση. Οι πράσινοι παρόλο τον μεγάλο Μ.Ο. ύψους της εντεκάδας τους μετρούν 4 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ήττες/2 ισοπαλίες) δεχόμενοι ένα, αλλά καθοριστικό, γκολ σε κάθε ένα από τα παιχνίδια αυτά με πανομοιότυπο τρόπο.  Από φάουλ ή κόρνερ των αντιπάλων.

Η αρχή έγινε στις Φώκαιες με το χτύπημα κόρνερ λίγο πριν το ημίχρονο να αποδεικνύεται αρκετό για να πάρουν οι γηπεδούχοι το τρίποντο. Ήταν ένα φτηνό γκολ και μια πολύ κακή αμυντική προσπάθεια.

Την επόμενη αγωνιστική στο Στάδιο, η Βαρβάρα μπήκε μπροστά στο σκόρ (1-1 τελικό) μετά από μια εκτέλεση φάουλ από μέση απόσταση και μια επίσης κακή αντίδραση από πλευράς πρασίνων.

Στα δύο επόμενα παιχνίδια στην Άφυτο για κανονική διάρκεια (1-0 τελικό) και Playoffs (1-1 τελικό) μια κακή απομάκρυνση μετά από γέμισμα σε φάουλ των αντιπάλων λίγα λεπτά πριν τη λήξη και μια αδράνεια σε μια απλή κάθετη πάσα επίσης από φάουλ 2 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έδωσε την δυνατότητα στον ίδιο ποδοσφαιριστή να σκοράρει σε διάστημα μίας εβδομάδας δύο γκολ.

Η διακοπή των επόμενων ημερών, δίνει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές και προπονητή, να δουλέψουν περισσότερο πάνω στις αδυναμίες της ομάδας και να βελτιώσουν λεπτομέρειες, που σε παιχνίδια ντέρμπι όπως θα είναι όλα αυτά των Playoffs, κάνουν τη διαφορά και κρίνουν βαθμούς και νίκες.

Ένα αχρείαστο φάουλ, ένα κόρνερ αντί για πλάγιο ή μια στιγμή χωρίς συγκέντρωση ενός αμυνόμενου πολλές φορές καθορίζει παιχνίδια. Η συγκέντρωση όλων , ειδικά σε καταστάσεις αμυντικών στημένων, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια ομάδα που θέλει να κρατά ανέπαφη την εστία της.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των playoff η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη μετά τις ισοπαλίες στα τρία παιχνίδια των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο ενώ οι πρωτευουσιάνοι  υποδέχονται στις 7 Μαρτίου την πρωτοπόρο με προβάδισμα 2 βαθμών Όλυνθο, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.