Από τις 17 Απριλίου και την τελευταία αγωνιστική του προηγούμενου πρωταθλήματος της Α” Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής πέρασαν παραπάνω από τρεις μήνες απραξίας για τη Νίκη. Από σήμερα το αγωνιστικό τμήμα της ανδρικής μας ομάδας πιάνει ξανά δουλειά.

Μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά κατά την οποία το μόνο που έλειψε ήταν ένας τίτλος, οι πράσινοι θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Ειδικότερα στο δεύτερο μισό της σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη με 11 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες (η μία την τελευταία αγωνιστική) έκαναν πορεία πρωταθλητισμού και απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως στο ποδόσφαιρο η καλή δουλειά, η συνοχή και η ομαδικότητα μπορούν να επικρατούν των μεγαλύτερων μπάτζετ.

 Η συνταγή λοιπόν θα είναι η γνωστή για τους πράσινους για ακόμη μία σεζόν. Η σημερινή πρώτη θα βρει τη Νίκη να απαρτίζεται από δικά της παιδιά σε ποσοστό 80%. Εκτός αυτού ακόμα μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των ποδοσφαιριστών που παίζουν στην ομάδα για 3ή σερί σεζόν όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον προπονητή της ομάδας. Ένα φαινόμενο σπανιότατο στην αθλητική πραγματικότητα του νομού μας στον οποίο βλέπουμε πολλές ομάδες ακόμα και πετυχημένες να αλλάζουν ποδοσφαιριστές και προπονητές με χαρακτηριστική «ευκολία».

Μαζί με τις 3-4 μεταγραφές οι οποίες οριστικοποιούνται από μέρα σε μέρα, οι πράσινοι θα δουλέψουν για σχεδόν 50 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος δίνοντας αρκετά φιλικά και έχοντας σαν στόχο να κάνουν μια ακόμη πετυχημένη σεζόν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο Στάδιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.