Οι αιώνιοι αντίπαλοι της Χαλκιδικής κοντράρονται ποδοσφαιρικά πολύ πριν την ίδρυση  της Ε.Π.Σ.Χ. το 1968 και ήταν γραφτό να συναντηθούν και στην πρεμιέρα της νέας (πρώτης κατηγορίας) της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας, την Α1 όπως ονομάζεται από φέτος με τη συμμετοχή μόλις 12 ομάδων.

Νίκη και Π.Ο. Μουδανιών διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο το απόγευμα (17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου, σε μια αναμέτρηση που όπως πάντα τραβάει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της Χαλκιδικής.

Μετά τον αποκλεισμό από το θεσμό του κυπέλλου την προηγούμενη Κυριακή στη έδρα της Σάρτης, οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν με το δεξί  τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα που φέτος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Στα αποδυτήρια των δευτεραθλητών Χαλκιδικής (72 Βαθμοί σε 30 αγώνες πέρυσι) γνωρίζουν πως φέτος δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το κλασσικό ντέρμπι του νομού το οποίο κατά καιρούς μας έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες ακόμη και σε επίπεδο Β΄ Εθνικής.

Η προετοιμασία των πρασίνων συνεχίστηκε δίχως απρόοπτα και ο Γ.Βούλγαρης έχει μόνο την απουσία του Αικατερινάρη ο οποίος στάθηκε άτυχος την προηγούμενη Κυριακή και τραυματίστηκε, ενώ θα χάσει όπως όλα δείχνουν μεγάλο, αν όχι όλο, μέρος της σεζόν.

Στο Στάδιο αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου πλήθος κόσμου καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για την Νίκη μπροστά στο κοινό της. Οι πρωτευουσιάνοι  δεν είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην έδρα τους ούτε σε φιλικά παιχνίδια της φετινής προετοιμασίας λόγω αποκατάστασης του χλοοτάπητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.