Για αυτή την εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας της ομάδας μας. Οι μικροί μας αθλητές μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξαναμπαίνουν στο γήπεδο και όλοι στο Σύλλογο είναι χαρούμενοι που και φέτος θα έχουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν έναν σκοπό σημαντικό τόσο για τη νεολαία του τόπου αλλά και τον αθλητισμό και το μέλλον της Νίκης.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

΄΄Η Νίκη Πολυγύρου, η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας, συνεχίζει και φέτος την λειτουργία των τμημάτων υποδομής και οργανώνεται για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Η διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας θα είναι 9μηνη.

Έναρξη 3 Σεπτεμβρίου και λήξη 29 Μαΐου.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν για τη νέα περίοδο θα είναι από παιδιά γεννηθέντα το 2001 έως το 2009. Ο προγραμματισμός προβλέπει να λειτουργήσουν τμήματα ανά 2 ηλικιακά έτη και σε ελάχιστες περιπτώσεις να υπάρχει «μίξη» ηλικιών των αθλητών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αγωνιστικής προπόνησης, προετοιμασίας και ομοιογένειας των τμημάτων.

Την προσεχή  αγωνιστική περίοδο τα τμήματα της ακαδημίας θα λάβουν μέρος σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ αναγνωρισμένο από την Ε.Π.Ο. όπως ακριβώς συνέβαινε και τα προηγούμενα έτη.Επίσης οι μετακινήσεις των αθλητών και φέτος θα γίνονται με Λεωφορείο.

Οι μέρες προπόνησης ορίζονται Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και οι ώρες 15:15 έως 18:30. οι ακριβείς ώρες θα οριστούν μετά την συγκρότηση των τμημάτων. Οι μέρες αγώνων ορίζονται Σάββατο ή Κυριακή και καθορίζονται από τον διοργανωτή.

Τέλος η ετήσια συνδρομή για κάθε αθλητή, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των μετακινήσεων (πάνω από 30 τον αριθμό) ορίζεται στα 100 ευρώ και στα 50 για κάθε 2ό μέλος της ίδιας οικογένειας. Ώς προκαταβολή ορίζονται τα 30 ευρώ και τα υπόλοιπα θα δοθούν σε δύο ισόποσες δόσεις.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6974344284 και 6981023513. Συνεχείς ενημέρωση μέσα από το επίσημο site της ομάδας (www.nikipoligirou.gr) καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Υ.Γ. Περισσότερο απ” όλα θέλουμε τα παιδιά να παίξουν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν με ασφάλεια μακριά από τις μάστιγες της εποχής, έτσι ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμη μικρό σκαλοπάτι εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.΄΄

 Δείτε το trailer για την ακαδημία μας πατώντας εδώ

Τα σχόλια είναι κλειστά.