Στις επόμενες ημέρες αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης.

Ένας από τους μεγαλύτερους αρωγούς στις προσπάθειες της ομάδας ήταν πάντοτε ο κόσμος του Πολυγύρου, ο οποίος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στην ομάδα της πόλης τόσο με την αγορά τον ετήσιων καρτών όσο και με την παρουσία του στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Το διοικητικό συμβούλιο και φέτος ακολουθεί την ίδια πολιτική όσων αφορά τις τιμές που είναι πολύ προσιτές, ενώ με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 ετών του συλλόγου κυκλοφόρησε και μια ξεχωριστή κάρτα, ένα επετειακό εισιτήριο διαρκείας.

Όλοι μαζί λοιπόν, με ένα μικρό αντίτιμο, μπορούμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό του Πολυγύρου, από τις μικρές ηλικίες μέχρι το ανδρικό μας τμήμα και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία εντός και εκτός των γραμμών του γηπέδου για 71ή χρονιά.

Τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στις εγκαταστάσεις των πρασίνων τις ημέρες που θα λειτουργούν τα αγωνιστικά τμήματα (κυρίως απογεύματα καθημερινές) καθώς σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.