Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη ο Γ.Βούλγαρης. Η επιθυμία του Δ.Σ. αλλά και του ίδιου για την επέκταση της συνεργασίας τους ήταν δεδομένη  και από χθες το βράδυ ο νεαρός κόουτς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι εξελίξεις, μετά από μια μικρή καθυστέρηση, είναι ραγδαίες στο πράσινο στρατόπεδο καθώς η νέα διοίκηση πριν συμπληρώσει 24 ώρες έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα προπονητή και πλέον μπορεί άμεσα να αρχίσει ο αγωνιστικός προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς.

 Η πορεία της Νίκης τα τελευταία 2 χρόνια είναι αξιοθαύμαστη και η παρουσία του Βούλγαρη στον πάγκο των πρασίνων ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας. Η περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας είναι το ζητούμενο για τη νέα χρονιά και με δεδομένη την ομοιογένεια που θα παρουσιάσει το ρόστερ στο οποίο δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές, όλοι αισιοδοξούν για ακόμη μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ Η Νίκη Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Γ.Βούλγαρη. Του ευχόμαστε καλή δύναμη με επιτυχίες και πρόοδο, ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει και τα προηγούμενα χρόνια και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μία χρονιά η πορεία της ομάδας της πόλης μας θα δικαιώσει την αμοιβαία επιλογή και των δύο πλευρών.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.