Το να καταφέρεις στις αντίξοες, οικονομικά και όχι μόνο, συνθήκες των ημερών μας να διατηρείς μια ομάδα της ιστορίας και των απαιτήσεων της Νίκης σε ανταγωνιστικό επίπεδο,ανεξαρτήτου κατηγορίας, είναι αποδεδειγμένα πολύ δύσκολο. Το να το κάνεις όμως με ένα ρόστερ που  θα αποτελείται κυρίως από ντόπιους ποδοσφαιριστές φάνταζε εδώ και χρόνια ακατόρθωτο. Μετά από προσπάθειες 3-4 ετών η διοίκηση του Δ. Ζούνη μπορεί να υπερηφανεύεται πως σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό καταφέρνει να υλοποιήσει ένα όνειρο.

Για τη χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, έχουν κιόλας μπει οι βάσεις, πριν καλά καλά ξεκινήσει το καλοκαίρι, ώστε οι πράσινοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους μέσα από τις προσπάθειες παιδιών της ευρύτερης περιοχής του  Πολυγύρου που είτε βρίσκονται επί σειρά ετών στην ομάδα, είτε έχουν στο παρελθόν δοξάσει και δοξαστεί με τη φανέλα της Νίκης.

Όλοι στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του Πολυγύρου είναι πλέον αισιόδοξοι πως η ομάδα θα αποκτήσει ξανά ταυτότητα και θα καταφέρει να ξαναφέρει μαζικά στο γήπεδο και να ευχαριστήσει με τις επιδόσεις της τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας.

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή στηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη διοίκηση του συλλόγου,παρά το μικρό μπάτζετ, και οι πολλές ώρες συζητήσεων των δύο πλευρών πάνω σε αγωνιστικά θέματα παίρνουν σιγά-σιγά,με λίγες ακόμα κινήσεις ουσίας να απομένουν,  την τελική τους μορφή. Με σχεδόν δύο παίκτες για κάθε θέση θα στηθεί  ένα όσο γίνεται πιο εξορθολογισμένο ρόστερ, 23-24 παιχτών.

Η ομάδα με στόχο μια καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο και απαλλαγμένη από κάθε είδους «άγχος» πρωταθλητισμού θα προσπαθήσει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα μέσα από την δουλειά και σίγουρα θα ποντάρει πολλά στο καλό κλίμα και τα πολύ δεμένα αποδυτήρια που θέλει να δημιουργήσει.

Σε λίγες μέρες από σήμερα και αν όλα πάνε κατ ευχήν, ο προπονητής της Νίκης Γ. Βούλγαρης θα ξέρει (σχεδόν 2 μήνες πριν την έναρξη της προετοιμασίας!!) το τελικό ρόστερ και θα μπορεί να καταστρώσει χωρίς πίεση χρόνου τα πλάνα του για τη νέα σεζόν όταν ακόμη και επαγγελματικές ομάδες δεν έχουν αυτή την «πολυτέλεια».

Το ρόστερ όπως διαμορφώνεται μετά και τις τελευταίες προσθήκες:

Νίκη 2014-15;

Τα σχόλια είναι κλειστά.