Μετά τις ανανεώσεις του βασικού κορμού και το μεταγραφικό σχεδιασμό που τρέχει, οι άνθρωποι των πρασίνων έχουν ήδη μπει στη διαδικασία να συνάψουν συμφωνίες με επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής που θέλουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια αλλά παράλληλα να έχουν κι ανταποδοτικά οφέλη από την προβολή τους σε μια σειρά από προωθητικές ενέργειες (Ταμπέλες/Ρουχισμός/Internet κ.α).

 Είναι γνωστό πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook/twitter/instagram) και το επίσημο site της Νίκης είναι τα κορυφαία στο είδος τους στο νομό μας, η αναγνωσιμότητα σε καθημερινή βάση φτάνει σε 4ψηφιο αριθμό ενώ είναι η μοναδική ομάδα που τρέχει δικό της κανάλι στο youtube (https://www.youtube.com/user/nikiwebtv) με πολλά βίντεο από την καθημερινότητα της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Όλα αυτά συνιστούν μια πολύ καλή εργαλειοθήκη για την προβολή όλων όσων επιθυμούν να συνδράμουν, σε μια προσπάθεια που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, στην ιστορική ομάδα της πόλης μας.

 Παράλληλα σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2016-17, με τις τιμές όπως πάντα να είναι πολύ προσιτές, και το Δ.Σ. του συλλόγου ευελπιστεί όχι μόνο να βρει ανταπόκριση στην αγορά τους αλλά και να καταφέρει να φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, μετά από μια χρονιά που σε επίπεδο προσέλευσης πήγε αρκετά καλά δεδομένων των συνθηκών. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας προσανατολίζονται να προσφέρουν μια σειρά προνομίων, σε προϊόντα και υπηρεσίες, στους κατόχους διαρκείας.

Η «πελατειακή» αυτή βάση θα είναι και μία ανταπόδοση σε όσους επαγγελματίες του τόπου μας θελήσουν να στηρίξουν το εγχείρημα. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα χορηγικά προγράμματα της ομάδας μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@nikipoligirou.gr αλλά και στους λογαριασμούς της Νίκης στα μέσα κοιν. δικτύωσης.

Δείτε εδώ το βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.